Een nieuwe trend in de wereldindustrie van geschenken, gezelschapsspelen en familievermaak.


De gepatenteerde technologie van de auteur voor de productie van houten puzzels. Begin morgen met 500 roebel per set te verdienen!

DAVICI - exclusieve premium sets van houten puzzels die boeien vanaf de eerste gevangenissen. De in elkaar gezette puzzel is een handgeschreven afbeelding van de kunstenaar - een waar kunstwerk.
imgonline-com-ua-CompressBySize-RBJ20t7RRi0bmP.jpg
Elke set bevat verhalen van herkenbare onderdelen: kunstwerkfiguren - mensen, dieren, fantastische wezens, steden en planeten. Alle onderdelen zijn uniek en kennen geen herhaling.
45% van de klanten doet binnen een maand een tweede aankoop.
4 foto's compositie sprookjesprins.png Duizenden fans van DaVICI bevelen - de beoordelingen van onze puzzels zijn niet alleen positief, ze zijn enthousiast, door de aankoop van een puzzel, een groot deel van onze klanten worden onze adepten.

De meest doeltreffende instrumenten voor samenwerking.
Demonstratiemonsters op tabletten en promotiesets bij de eerste bestelling.
Elke maand worden er nieuwe producten gelanceerd.
Promoties voor eindklanten - kortingen, geschenken, bonussen.
Ondersteuning door een persoonlijke manager in alle stadia.
Branded stands en vitrines.
Kant-en-klare oplossingen voor particulieren.
Gunstige voorwaarden voor samenwerking.
Een minimum bestelling van 20.000 roebel.
Onderlinge verrekeningen zowel met als zonder BTW.
Levering binnen 1 dag in Moskou en 5 dagen in Rusland.
Gratis verzending naar het transportbedrijf.
68%_preza.jpg
De officiële website, sociale netwerken VKontakte en Instagram ondersteunen het merk.

Vandaag zijn onze puzzels vertegenwoordigd en goed verkocht in grote federale netwerken zoals "MOSIGRA", "HOBBY GAMES", "Republiek", in online hypermarkten www.ozon.ru, www.wildberries.ru , www.labirint.ru, alsook in het Kremlin Museum.

Winkels en onlineshops zijn welkom om samen te werken op de volgende gebieden: bordspellen, cadeaus en souvenirs, educatieve spellen, goederen voor kinderen, handwerken en hobby's, huishoudelijke artikelen en vrije tijd.

U kunt een aanvraag tot samenwerking indienen per post opt@davici.ru of door het onderstaande formulier in te vullen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over DAVICI houten puzzels.